Servicii

Consultanta tehnica

GastroMarket.ro va pune la dispozitie o echipa specialisti care va ajuta prin consultanta tehnca in alegerea echipamentelor necesare afaceri Dvs., proiectare gratuita in functie de dimensiunea locatiei si asistenta tehnica in santier.

Proiectare

GastroMarket.ro prin echipa de specialisti oferta sprijinul total si profesional pentru realizarea gratuita a planurilor de amplasare si utilitati. Intocmim planuri care asigura utilitatile necesare functionarii echipamentelor, fluxurile tehnologice, consultanta privind normele sanitare si de siguranta in vigoare.
Proiectarea fluxurilor tehnologice, intocmirea necesarului de utilitati si a proiectului de utilitati se realizeaza gratuit de catre firma noastra, cu respectarea tuturor normelor HACCP si respectand legislatia in vigoare.

Finantare

Venim in intampinarea nevoilor Dvs. cu servicii de finatare in domeniul HORECA printr- un parteneriat cu unele din cele mai importante firme de leasing din Romania, astefel incat sa oferim clientilor nostri cele mai bune conditii din piata.
Oferim finantare cu avans minim incapand de la 15 %.
Perioada de creditare pana la 36 luni.

Asistenta santier

Specialisti GastroMarket.ro oferta asistenta in santier prin urmarirea respectari planurilor de utilitati si compartimentare corecta a zonelor din fluxul tehnologic.

Punere in functiune

Asiguram gratuit montajul si punerea in functiune.

Instruire personal

GastroMarket.ro prin personal calificat oferta instruirea personalului astfel incat echipamentele noastre sa obtina o eficientizare cat mai buna a costurilor, performante maxime si sa usureze munca celor care le exploateaza.

Garantie

Toate produsele comercializate de GastroMarket beneficiaza de garantie si post garantie.

Post Garantie

Oferim service si piese de schimb in perioada de post garantie.

© 2015 - 2020 GastroMarket.ro | Termeni si Conditii | Politica de Confidentialitate